GIA-sertifikasjoner

GIA diamant rapport

Våre diamanter inkluderer dokumentasjon kalt en GIA diamant rapport. GIA har i en årrekke stått i fronten for vitenskapelig og geologisk forskning og har opparbeidet seg et rykte for å ha veldig strenge retningslinjer for å gradere diamanter. Når en diamant blir sendt til GIAs laboratorium gjennomgår edelstenen flere tester og evalueringer for å dokumentere kvaliteten for de fire C’er (cut, color, clarity, og carat weight).

Hva er GIA?

The Gemological Institute of America (GIA) er en ideell organisasjon som fokuserer på forskning og utdanning innen edelstener og edelstenssmykker. Siden 1931 har GIA vært en ledende autoritet på alt relatert til edelstener. Organisasjonen er ansvarlig for noen av de største innovasjonene i industrien, for eksempel mikroskop for å vurdere edelstener og gradering av diamanter.

Hva innebærer en GIA diamant rapport?

En diamant rapport fra GIA garanterer kvaliteten til diamanten. Det gir deg, som kunde, en trygghet i at en nøytral tredjepart har gradert edelstenen for dens kvalitet og ekthet. Et smykke er like mye en investering som et anheng eller en ring, og med en sertifisering fra GIA kan du være sikker på at du får valuta for pengene.

Hos oss kan du betale med vipps!